Zoek je info over een geneesmiddel?

Vind hier nuttige en betrouwbare informatie over geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten. Vraag je apotheker om persoonlijk advies.

Zoek op thema

Geneesmiddelen

Geneesmiddelen voor alle mogelijke aandoeningen aan het spijsverterings-, cardiovasculair-, ademhalings-, urogenitaal-, bewegingsstelsel maar ook voor andere aandoeningen zoals slapeloosheid, spanning, stress enz.

Schoonheid, verzorging en hygiëne

Verzorgingsproducten voor het lichaam, het gelaat (incl. make-up) en de nagels. Parfums, supplementen, zonnebescherming en producten voor de intieme zone.

Ouder worden

Alles voor soepele gewrichten en spieren, het geheugen, het libido, een gezonde blaas- en prostaatfunctie, menopauzale klachten enz. naast accessoires (steunkousen, brillen, batterijen hoorapparaat, ...)

Zwangerschap en kinderen

Vruchtbaarheids- en zwangerschapstesten, naast vitaminen en verzorgingsproducten voor moeder, baby’s en kinderen, bijtringen, zonnebrillen, eetgerei enz.

Dieet, voeding en vitamines

Maaltijdvervangers, eetlustremmers, vochtafdrijvers, afslankende huidverzorgingsproducten, baby-, sonde-, dieet- en sportvoeding, vitaminen en supplementen.

Thuiszorg en EHBO

Wondverzorging, ergonomisch, incontinentie- en stomamateriaal, naalden, spuiten, baxters, aerosol en zuurstoftherapie, accessoires, (drugs)testers, bloeddruk- en hartslagmeters enz.

Natuurgeneeskunde

Volledige assortiment aroma-, gemmo-, fyto-, homeo-, licht- en warmtetherapie. Bachbloesems, (plantaardige of essentiële) oliën, vernevelaars en kruidenthee.

Dieren en insecten

Geneesmiddelen, verzorgingsproducten enz. voor kleine en grote dieren zoals ontworming en anti-vlooien. Producten om insectenbeten te voorkomen en te behandelen.

Vind een apotheek

Heb je een vraag over je gezondheid of je medicatie? Vraag advies aan een apotheker in je buurt.