Contact

Raadpleeg eerst de rubriek Veelgestelde vragen: misschien hebben wij je vraag al beantwoord. Als je het antwoord dat je zoekt niet kan vinden, neem dan contact met ons via dit formulier.

De website apotheek.be wordt beheerd door de Algemene Pharmaceutische Bond (APB), de nationale federatie van beroepsverenigingen van zelfstandige officina-apothekers, die als missie heeft om de meerwaarde van de zelfstandige apotheker voor de gezondheid van zijn patiënten te ontwikkelen, ontplooien en ondersteunen.

;

Adres

Archimedesstraat 11, 1000 Brussel

Routebeschrijving

Contacteer ons


Indien u op verzenden klikt gaat u akkoord dat uw gegevens zullen worden verwerkt in het kader van uw opmerking of vraag.

Apotheken van wacht

De apotheken van wacht kunnen in realtime (24h/24h) geraadpleegd worden op de website Apotheek.be via de zoekfunctie. Geef uw adres (straat + postcode + stad) in en wij tonen u de lijst met de dichtstbijzijnde apotheken van wacht. Het callcenter en het nationaal oproepnummer 0903/99.000 (betalend) blijven daarnaast actief.
Ter info: onze diensten kunnen op voorhand geen wachten communiceren. De huidige wachtlijsten kunnen immers nog wijzigen n.a.v. wissels tussen apotheken, door bv. onvoorziene omstandigheden of ziekte van de apotheker enz. Andere vragen of meldingen i.v.m. de wachten kunt u versturen naar Support.Apotheek.be@apb.be. Wij behandelen uw melding zo spoedig mogelijk.


Vragen of meldingen

0903 99 000 (betalend)

support.apotheek.be@apb.be