Contact

​​​

De website Apotheek.be wordt beheerd door de Algemene Pharmaceutische Bond (APB). Omwille van de vakantieperiode zijn de kantoren van APB van 24 december 2021 tot en met 2 januari 2022 gesloten.

U zoekt een apotheek van wacht?

De apotheken van wacht kunnen in realtime (24h/24h) geraadpleegd worden op de website Apotheek.be via de zoekfunctie. Geef uw adres (straat + postcode + stad) in en wij tonen u de lijst met de dichtstbijzijnde apotheken van wacht. Het callcenter en het nationaal oproepnummer 0903/99.000 (betalend) blijven daarnaast actief. Ter info: onze diensten kunnen op voorhand geen wachten communiceren. De huidige wachtlijsten kunnen immers nog wijzigen n.a.v. wissels tussen apotheken, door bv. onvoorziene omstandigheden of ziekte van de apotheker enz.

Andere vragen of meldingen i.v.m. de wachten kunt u versturen naar Support.Apotheek.be@apb.be. Wij behandelen uw melding zo spoedig mogelijk.

U heeft een vraag over de antigeentesten in de apotheek of rond COVID-19 in het algemeen?

De apotheken die de snelle antigeentesten uitvoeren, kunt u terugvinden op de website Apotheek.be via deze link.

Alle informatie over sneltesten in de apotheek vindt u in de folder ‘COVID-19 sneltest bij je apotheker – Dit moet je weten!’

Raadpleeg www.info-coronavirus.be voor alle info over COVID-19.
Ter info: de Orde der Apothekers bepaalde dat de apothekers vrij kunnen kiezen om de uitvoering van de Covid-19 testen al dan niet aan te bieden. Apothekers kunnen dus ook vrij kiezen om de antigeentesten al dan niet tijdens de wacht uit te voeren. U kunt uw (huis)apotheker steeds tijdens de normale openingsuren contacteren om te weten of u al dan niet bij hem terechtkunt voor een sneltest tijdens de wachtdienst.

U heeft een vraag over de aflevering van geneesmiddelen of andere farmaceutische producten?

Gelieve voor meer informatie contact op te nemen met uw vertrouwde (huis)apotheker in uw regio.


Onze Missie

Apotheek.be ondersteunt en benadrukt de rol van de apotheker als volwaardige partner in de gezondheidszorg.

Contacteer ons

Gelieve er rekening mee te houden dat apotheek.be geen online apotheek is

Wettelijke Vermeldingen

Privacy policy
Deontologie