Apotheek van wacht
Tussen 22u en 9u: gelieve het nummer
0903 99 000 te bellen [1,50 EUR/Min]

Vind een apotheek van wacht tussen 9u en 22u

Vind een apotheek van wacht tussen 9u en 22u

Vind een apotheek in uw buurt

Vind een apotheek in uw buurt

Welkom op Apotheek.be

  • Met een goede voorbereiding haalt u er het beste uit! Uw apotheker kan u daarbij helpen.

  • De voorbije maanden mochten we al ruimschoots profiteren van de zon. We trekken er massaal op uit naar zee of brengen de verlengde weekends door op een gezellige camping of in een charmante B&B in de Ardennen...

  • Voor patiënten die meerdere geneesmiddelen nemen, kan een medicatieschema een nuttig instrument zijn. Een project in Merelbeke heeft het bewustzijn rond het medicatieschema succesvol gestimuleerd in de gemeente, ten voordele van de patiënt.

  • Rookt u? Wil u stoppen met roken maar weet u niet goed hoe u er moet aan beginnen? Geen zorgen, u hoeft het niet alleen te doen. Meer zelfs: met professionele hulp kan uw kans om effectief te stoppen maar liefst verdriedubbelen. Een goede tip op deze Werelddag zonder Tabak: vraag raad aan uw apotheker: hij kan u helpen!

  • Op dagen vol zon en tropische temperaturen is het duidelijk: de zomer is in aantocht! Veilig zonnen is de boodschap. Vergeet je huid niet te beschermen om volop van het zomerweer te blijven genieten. Je apotheker kan je daarbij helpen.

Met een goede voorbereiding haalt u er het beste uit! Uw apotheker kan u daarbij helpen.
Tabakstop is de eerste lijn voor al uw vragen over tabak en voor al wie rookvrij wil leven.
Neemt u meerdere geneesmiddelen? Verliest u soms het overzicht en weet u niet goed wanneer u welk geneesmiddel moet innemen? Een medicatieschema kan u daarbij helpen!
Vergeet je huid niet te beschermen om volop van het zomerweer te blijven genieten. Je apotheker kan je daarbij helpen.
Wil u stoppen met roken maar weet u niet goed hoe u er moet aan beginnen? Een goede tip op deze Werelddag zonder Tabak: vraag raad aan uw apotheker
Een medicatienazicht van de apotheker kan helpen om problemen met geneesmiddelen op te lossen of te voorkomen.
Apothekers maken jaarlijks tal van geneesmiddelen op maat voor een behandeling die volledig wordt afgestemd op specifieke noden van de patiënt. Zo'n geneesmiddel op maat, dat heet een magistrale bereiding.
Dit jaar bestaat de wet op de rechten van de patiënt 15 jaar in België. Uw apotheker garandeert iedere dag een kwaliteitsvolle farmaceutische zorg met respect voor uw rechten.