Werk jij met IBD?

​CCV-vzw, de Vlaamse patiëntenvereniging voor patiënten met inflammatoire darmaandoeningen (IBD), waaronder de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa , voert een enquête over ‘Werken met IBD’. De enquête loopt tot eind februari


​De enquête invullen neemt slechts een 2-tal minuten in beslag


CCV-vzw, de Vlaamse patiëntenvereniging voor patiënten met inflammatoire darmaandoeningen (IBD), waartoe de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa behoren, voert een grootschalige enquête over ‘Werken met IBD’. De enquête loopt nog tot eind februari.

De patiëntenvereniging CCV-vzw wordt regelmatig geconfronteerd met moeilijkheden van IBD-patiënten in de zoektocht naar werk, de communicatie naar werkgevers over hun ziekteproces, het ziekteverzuim en de re-integratie in de arbeidsmarkt na langdurige afwezigheid. Terwijl het werkleven in belangrijke mate kan bijdragen tot een goede levenskwaliteit.

Via een grootschalige bevraging wil CCV-vzw een ruimer inzicht te krijgen in de werksituatie van IBD-patiënten en de hiaten die nog moeten worden aangepakt. Het is de bedoeling om die hiaten in een tweede fase samen met belangrijke stakeholders uit het werkveld en de overheid te bekijken, om de awareness rond IBD te verhogen en flexibelere werkvoorwaarden te kunnen bewerkstelligen. Het invullen van de enquête neemt slechts een 2-tal minuten in beslag. Elke mening telt en maakt een verschil. Alvast bedankt voor je deelname!

Onze Missie

Apotheek.be ondersteunt en benadrukt de rol van de apotheker als volwaardige partner in de gezondheidszorg.

Contacteer ons

Gelieve er rekening mee te houden dat apotheek.be geen online apotheek is

Wettelijke Vermeldingen

Privacy policy
Deontologie