Nieuwe COVID-19 gezondheidsenquête

​​​Wat is de impact van de 2de lockdown op jouw welzijn en leefgewoonten? Voor de 5de keer dit jaar nodigt Sciensano je uit om deel te nemen aan de COVID-19 gezondheidsenquête.


​Vul de enquête in vóór 11 december


Wat is de impact van de 2de lockdown op jouw welzijn en leefgewoonten? Voor de 5de keer dit jaar nodigt Sciensano je uit om deel te nemen aan de COVID-19 gezondheidsenquête. Door de evolutie van terugkerende onderwerpen zoals mentaal en sociaal welzijn op te volgen en door regelmatig nieuwe gegevens in te zamelen, kunnen deze enquêtes wetenschappers en politieke beleidsmakers helpen om de gevolgen van de crisis beter te begrijpen. Dankzij jouw deelname kan Sciensano trends in kaart brengen en uiteenlopende onderwerpen bestuderen die belangrijk zijn voor de volksgezondheid.

In deze 5de enquête wil Sciensano ook peilen naar jouw opinie over de vaccinatiestrategie voor COVID-19. Woon je in België en ben je 18 jaar of ouder? Neem dan deel aan deze enquête vóór 11 december. De vragenlijst invullen duurt maar 15 minuten. Om de resultaten van de vorige COVID-19 gezondheidsenquêtes te bekijken, klik hier.

Onze Missie

Apotheek.be ondersteunt en benadrukt de rol van de apotheker als volwaardige partner in de gezondheidszorg.

Contacteer ons

Gelieve er rekening mee te houden dat apotheek.be geen online apotheek is

Wettelijke Vermeldingen

Privacy policy
Deontologie