Apotheek van wacht
Tussen 22u en 9u: gelieve het nummer
0903 99 000 te bellen [1,50 EUR/Min]

Vind een apotheek van wacht tussen 9u en 22u

Vind een apotheek van wacht tussen 9u en 22u

Vind een apotheek in uw buurt

Vind een apotheek in uw buurt

Mijn gezondheid

  • Deze “stille ziekte” evolueert meestal zonder symptomen en wordt vaak pas laattijdig na een eerste breuk gediagnosticeerd. Nochtans kan osteoporose op een efficiënte manier voorkomen en behandeld worden. Je apotheker kan je hierover informeren.

  • Rook je? Wil je stoppen met roken maar weet je niet goed hoe je er moet aan beginnen? Geen zorgen, je hoeft het niet alleen te doen. Meer zelfs: met professionele hulp kan je je kans om effectief te stoppen maar liefst verdrievoudigen. Een goede tip: vraag raad aan je apotheker: die kan je helpen!

  • Elk jaar maakt het griepvirus talrijke slachtoffers in ons land. Er bestaat nochtans een eenvoudige en efficiënte manier om je ertegen te beschermen. Is griepvaccinatie ook voor jou belangrijk? Vraag raad aan je apotheker!

  • Elk jaar maken pneumokokkeninfecties talrijke slachtoffers in ons land. Er bestaat nochtans een eenvoudige en efficiënte manier om je ertegen te beschermen. Is vaccinatie tegen pneumokokken ook voor jou belangrijk? Vraag raad aan je apotheker!

  • De verjaardag van zus vergeten, het wekelijkse boodschappenlijstje kost meer moeite, de naam van de buurman even kwijt en welke dag waren we ook alweer? We zijn allemaal wel eens vergeetachtig, maar soms wijst het op meer… Je apotheker kan een belangrijke partner zijn in het herkennen van signalen die wijzen op dementie.

Osteoporose: bescherm je botmassa!
Stoppen met roken, het kan...
Dementie: je staat er niet alleen voor
Wees alert voor pneumokokken!
Griep is geen onschuldige infectie
Stoppen met roken. Het kan … met de hulp van Tabakstop
Zelftest hiv beschikbaar in de apotheek
Geef griep geen kans
De geïnformeerde toestemming: laat uw gezondheid niet aan het toeval over
Wat is migraine?